Persoonlijke verzorging

Elke Surinamer heeft de behoefte aan producten die de gezondheid voelbaar en zichtbaar bevorderen. De gezondheid kan bevorderd worden door de goede verzorging van het lichaam. Wij dienen ons lichaam te verzorgen en beschermen tegen alle invloeden van het klimaat en alles waar wij in aanraking meekomen. Daarom biedt Subisco International N.V. producten die passen bij iedere leefstijl. Leven in de tropen, zien en gezien worden, zijn allemaal zaken waarop wij letten bij de keuze van de producten, voordat wij deze toevertrouwen aan onze landgenoten.

Melkmeisje gebruikt natuurlijke ingrediënten als melkproteïnen, honing, zonnebloem extract en pioenroosextract om een zeep te maken die de huid reinigt, verzacht en verzorgt. Melkmeisje is de ideale zeep voor het hele gezin. Gun jezelf en je kids het badplezier van Melkmeisje. En dat niet alleen! 

Maak er ook een feest van onder de douche, met Melkmeisje in een niet te zuinige 500ml fles! 

Bescherm je oksels optimaal tegen transpiratie met Odorex. De Odorex formule onderdrukt overmatige transpiratie op een verantwoorde manier en voorkomt transpiratiegeur.

Ontdek de huidvriendelijke kenmerken van Sanex lichaams en haarverzorging. Alle producten van Sanex zijn ontwikkeld om de essentiële behoeften te leveren die de huid nodig heeft om gezond te blijven. Sanex verzorgt de huid door en door. Onze producten bevatten huidvriendelijke ingrediënten die ideaal aansluiten op de processen waarmee de huid gezond blijft. Sanex-producten voeden de huid en versterken haar natuurlijke beschermlaag. 

De eerste term die bij de mens opkomt als het gaat over ongewenst urine of ontlastingverlies is: de luier. Die kennen we vooral van het gebruik bij baby’s. Maar Subisco International N.V. heeft ook voor volwassenen de speciale broekluiers en plakluiers op de markt gebracht.

nl Nederlands