Levensmiddelen

Primaire levensmiddelen heeft iedere mens elke dag nodig. Subisco International N.V. is gespecialiseerd in het aanbieden van de beste levensmiddelen. Producten die u gebruikt en zeker dagelijks nuttigt dienen van goede kwaliteit te zijn omdat dit de basis ingrediënten zijn voor de bouwstoffen van uw lichaam. Laat u goed adviseren door experts op het gebied van de beste producten die door de strenge selectie van het keuringsteam van Subisco International N.V. zijn gekomen.

Hollandse bruine bonen met een fijne en rijke smaak.

Bluefish bakkeljauw valt in de schijf van vijf en draagt bij aan een gezonde dagelijkse voeding. De bakkeljauw is gedroogde, gezouten kabeljauw die voornamelijk wordt gebruikt in de Surinaamse keuken. Het is lekker bij gerechten zoals Herri HeriMoksi Alesi, Teloh, als zijgerecht bij verschillende groenten, maar natuurlijk ook zeer smakelijk op een broodje. 

Een krachtige bouillion met een authentieke rijke smaak in verscheidenheid. Een must in elke keuken.

Een smeuige smeer belegje met fijne of iets groffe noten in 1 pot.

Al meer dan 125 jaar produceert Geurts de ambachtelijke lekkerste jam met fruit van de allerhoogste kwaliteit. De Betuwe op z’n lekkerst.

Het klassieke Brinkers merk, Nusco is een 100% natuurlijke en UTZ gecertificeerde chocopasta, met stijlvolle labels en doppen. Met een heerlijke 13% hazelnoot-chocopasta, is Nusco het ultieme alternatief in chocopasta’s. UTZ Certified staat voor duurzame landbouw en betere kansen voor boeren, hun families en onze planeet. 

Oilio levert moderne producten die voldoen aan de hoogste standaard in smaak en kwaliteit. 

Dankzij de zorgvuldige selectie van de grondstoffen en het beheersen van het hele productieproces, kan Oilio garanderen dat het alleen het allerbeste levert aan zijn klanten wereldwijd. 

Oilio kan het ideale product voor elke gelegenheid bieden. 

Een geroosterd beschuitje gemaakt met tarwebloem. Deze toast is een heerlijke smaak, ideaal voor het serveren bij een ander gerecht.

nl Nederlands