Baby verzorging

Niets is zo heerlijk zacht als de huid van een baby. Netals de ouders wilt Subisco International N.V. dat ook zo houden. Onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje. Onze producten zijn mild, veilig en zacht voor de huid van de baby. Bovenal zorgen wij ervoor dat u de beste producten tegen de beste prijzen kunt bemachtigen.

Babybilletjes zijn heerlijk zacht en dat willen we graag zo houden. Daarom hebben wij al onze kennis over babyverzorging gebruikt om een zachte en comfortabele luier aan te bieden. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en hebben een optimale pasvorm die meebeweegt met het kindje. De flexibele, plakstrips sluiten comfortabel aan rond het buikje. Door het gebruik van ultra absorberend materiaal houden de luiers de babybilletjes gedurende dag en nacht langdurig droog. De zachte en hoge randjes helpen daarnaast het doorlekken van de luier voorkomen.

Zwitsal weet hoe belangrijk een fijne baby geur is. Zwitsal heeft vertrouwde producten voor Baby, Peuter, Kleuter. Zwitsal baby artikelen zijn mild, veilig en zacht voor de huid van de baby. Daarnaast zijn deze producten hypoallergeen (wat betekent dat het bewezen is dat ze het risico op huidirritatie zo veel mogelijk beperken) en altijd dermatologisch en klinisch worden getest.

nl Nederlands