Dranken

Drank is een essentieel onderdeel van ons leven, dat vaak onderschat wordt. De tropische temperaturen in ons land eisen voldoende vloeistof om de huishouding in ons lichaam op peil te houden. Voor elke gelegenheid biedt Subisco International N.V. een andere drank. De diversiteit aan dranken uit onze assortiment zijn samengesteld op basis van de voorkeuren uit verschillende doelgroepen. Zo kunnen wij zowel de zakelijke gebruiker als de feestganger voorzien van dranken naar gelegenheid.

 

Garden drinks is al meer dan tien jaar een bekend Pools merk van fruitdranken en verovert de harten van vele consumenten. Garden drinks zijn verkrijgbaar in verschillende unieke smaken. Garden drinks bevatten geen conserveringsmiddelen en zijn gemaakt met natuurlijk mineraalwater. Een glas bevat 100% van de dagelijkse dosis vitamine C dat bekend staat om zijn versterkende werking op de immuniteit van het organisme.

XL energy drink is een licht koolzuurhoudende energiedrank met klassieke smaken en zorgt voor een extra boost in het dagelijks leven. Fit en energiek met XL energy drink.
Perlage is een natuurlijk mineraalwater, gebotteld bij de bron in het Nałęczów-gebied (Polen). Dankzij de mineralisatie en het lage natriumgehalte wordt Perlage aanbevolen voor mensen met gezondheidsproblemen, zoals hart- en bloeddrukstoornissen. “Perlage” is de naam van de speciaal ontwikkelde technologie voor het verzadigen van water met kooldioxide van natuurlijke oorsprong. Dankzij deze unieke methode zijn de bubbels erg klein en komen ze langzaam vrij. Het is perfect voor bruisende waterliefhebbers en voor iedereen die er de voorkeur aan geeft. Subtiele smaak en kleine bubbels die je tong subtiel prikkelen, maken het een geweldig water om voedsel te begeleiden.

Alpro drink zorgt voor een betere wereld waar veel van ons voedsel plantaardig is. Omdat kiezen voor een plantaardigere voeding op allerlei vlakken een slimme keuze is. Het is beter voor de planeet en voor je gezondheid. Alpro drink is verkrijgbaar in allerlei smaaksensaties met granen, noten en ingrediënten die rechtstreeks uit de grond komen.

Countre Melk bevat zowel eiwit, vet als koolhydraten. Ze zijn een bron van de vitamines B2, B12 en calcium. Het levert bovendien mineralen als fosfor, kalium, magnesium en zink. Afhankelijk van de hoeveelheid vet levert het ook vitamine A. Melk is goed voor elk en levert een bijdrage aan een gezond lichaam.

Vitaminen zijn belangrijk voor een goede gezondheid. Ze spelen een rol bij de groei, het herstel en het goed functioneren van het lichaam. Gezond drinken is dus zeker belangrijk, maar lekker genieten mag natuurlijk ook! Roosvicee fruitdrankje is een drankje met het lekkerste fruit en natuurlijk een heerlijke smaak.En het mooiste is: In één glas zitten wel 10 vitaminen! Goed voor alvast 30% van je dagelijkse vitaminebehoefte. 

Wist je dat Roosvicee haar naam te danken heeft aan de combinatie van Rozenbottel en vitamine C? Omdat er in de jaren 50 een te kort was aan groente en fruit ontwikkelde Roosvicee een lekkere en gezonde drank op basis van deze twee ingrediënten. Nog steeds koestert Roosvicee de rozenbottel in al haar producten! Rozenbottels zitten boordevol vitamine c, wel 40% meer dan sinaasappels! 

Zottis fruit – en dessert yoghurt met een laag vetgehalte is een magere fruit/ dessert yoghurt in een combinatie van 2 smaken. Dit is een product met een lange levensduur dat geen koeling vereist.Heerlijk op elk moment van de dag. 

Een romige en aromatische mix met een intense smaak. Het levert een langdurige romige smaak en perfect voor elk koffie moment.

Breakfast thee is een Engelse melange en is één van de populairste soorten ter wereld. Dit mengsel bestaat uit verschillende theesoorten: Assam, Ceylon en zwarte thee.  

Breakfast thee is een volle, rijke thee die goed samen gaat met een zoete toevoeging. 

Douwe Egberts bestaat al meer dan 260 jaar. Het merk is ooit geboren in een klein kruidenierswinkeltje in Joure, Nederland  in 1753. Tegenwoordig is het merk niet meer weg te denken uit de Surinaamse supermarkten.

nl Nederlands