Previous
Next

Welkom bij Subisco International N.V.

Subisco International N.V. voorziet in primaire levensbehoeften. Het bedrijf vertegenwoordigt bewezen kwaliteit, betaalbare prijzen, betrouwbaarheid en dienstverlening voor meer dan 35 jaren. De grondlegger van dit bedrijf, de heer Andre Bishesar, richtte in 1982 Sita’s Supermarket in Nieuw Nickerie op. Van hieruit is het concept van de heer Andre Bishesar verder ontwikkeld en staat hede ten dage bekend als Subisco International N.V.

Kwaliteit

Ons assortiment is uitgebreid en met zorg samengesteld. Bij ons staat de kwaliteit van onze producten centraal.

Rendement

Onze producten zijn nauwkeurig geselecteerd zodat de verhouding tussen kwaliteit en prijs altijd goed in balans gehouden wordt.

Service

Een persoonlijke en klantgerichte benadering is een kernonderdeel van ons beleid. Door deze kijk op dienstverlening kunnen wij onze klanten beter bedienen.

Samen sterk

De samenwerking met onze klanten maakt dat wij op de hoogte blijven van hun behoeften. Hierdoor kunnen wij blijven inspelen op de vraag van de klant.

Een goede huishouding in het lichaam is ontzettend belangrijk, daarom kan een passend drankje niet missen. Verschillende smaken en soorten drank zijn een must.

De persoonlijke verzorging dient voldoende aandacht te krijgen. Naast de innerlijke voeding is ook het uiterlijk belangrijk. Verzorgingsproducten zijn dus onmisbaar.

Voor uw baby wilt u het allerbeste. Wij bieden daarom internationale producten van de hoogste kwaliteit aan waar uw baby baat bij zal hebben.

Huisdieren laten ons de dagelijkse stress vergeten. Goede voeding en verzorging is even belangrijk als aandacht die wij geven aan onze huisdieren.

Het assortiment aan koel en vriesproducten van Subisco International N.V. is breed. Van kip en kipdelen, frietjes tot snacks, voor iedereen biedt onze assortiment heerlijke producten.

Een lekkere candy of een zoete beschuit op zijn tijd is altijd lekker. Herken jij ook de smaak van vroeger in onze zoete hapjes?

Krachtige schoonmaakmiddelen waarbij weinig inspanning nodig is voor maximaal resultaat. Kies daarom voor onze kwalitatieve schoonmaakmiddelen.

Gezond leven en bewust zijn van de voedingskeuzes die u maakt is niet altijd even makkelijk. Wij helpen u een handje bij het selecteren van de beste producten!

Wil je werken bij het leukste bedrijf van Suriname? Naast leuke collega’s bieden wij ook goede arbeidsvoorwaarden en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Subisco International N.V. is een familiebedrijf waarbij wij medewerkers in ons bedrijf aannemen die hart voor de zaak hebben en nauw betrokken zijn bij de bedrijfsprocessen. Ben je geïnteresseerd in onze vacatures of wil jij een open sollicitatie sturen?


Mail naar recruitment@subisco.com

Ben jij opzoek naar een uitdagende baan?
Wij komen graag in contact met talenten zoals jij!
Stuur jouw CV vandaag nog op naar recruitment@subisco.com

Als tussendoortje kies ik voor Tostagrill beschuit en smeer dit in met de bebo plantaardige margarine. De Tostagrill beschuit is lekker knapperig en de bebo margarine uit de koelkast geeft de finishing touch! Daarna drink ik een overheerlijke Perlage natural mineral sparkling water !
Mw. Ross Loes
Ik gebruik meestal Subisco producten omdat de kwaliteit prijsverhouding goed is. Kwalitatieve producten tegen betaalbare prijzen.
Anoniem
Subisco International N.V. heeft een goede doorlooptijd. Ik hoef niet lang te wachten voordat mijn producten klaarliggen. Los van de kwaliteit en goede prijs kan ik binnen 4 minuten met mijn producten wegrijden.
Rina

Om de dienstverlening te verbeteren vragen wij aan onze klanten om feedback te geven over de ervaring bij Subisco International N.V. Aan de hand van de feedback spelen wij continu in op onze dienstverlening. Hieronder kunt u zien welke waardering klanten aan onze service geven.

91 % Positief

Aantal: 100

 

Zeer Positief : 87%
Positief: 4%
Negatief: 3%
Zeer Negatief: 6%

nl Nederlands