Kernwaarden

  1. FLEXIBILITEIT
  2. HULPVAARDIGHEID
  3. LOYALITEIT
  4. POSITIVITEIT
  5. INTEGRITEIT
  6. EERLIJKHEID
  7. DE KLANT IS KONING

 

De letters van SUBISCO hebben de volgende betekenis: 

 

(S)TRIVE TO REALIZE YOUR DREAM 

Zoals 25 jaar geleden de familie Bishesar de droom hebben gerealiseerd,  zo willen zij dat anderen nooit opgeven om achter hun dromen aan te jagen en deze in daden om te zetten. Weet dat elke realiteit ooit begonnen is als een droom om iets te scheppen. 

 

(U)TILIZE AND WORK AS A TEAM 

Achter Subisco International N.V. staat een professioneel team aan gemotiveerde mensen dat alles in het werk stelt om in te spelen op de wensen van de klanten. Dit kan alleen als het doel SMART (Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch, Tijdsgebonden) geformuleerd is en iedereen factor samenwerking als middel aangrijpt om het doel te realiseren. 

 

(B)BUILD BRANDS THAT ARE STRONG 

Subisco International N.V. heeft zich ten doel gesteld producten aan de consument te leveren die vooral kwalitatief en gezond zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat merkbewustzijn en merkbekendheid een positieve invloed hebben op de beleving van een product. Daarom gaan wij partnerships aan met leveranciers van merken die toonaangevend zijn in hun segment. 

 

(I)NNOVATE TO IMPROVE EFFICIENCY 

Wij worden gedreven door de wensen van onze leveranciers en klanten. Lage prijzen en efficiency zijn veel gehoorde issues in onze sector. Wij zijn  van mening dat  innovaties niet alleen moeten plaatsvinden om de kosten te beheersen, of de kostprijs te verlagen, maar ook om plezierig te kunnen werken in een aangename omgeving. Om dit doel  te realiseren zijn wij constant bezig met innovaties op verschillende gebieden zoals logistiek, IT en andere bedrijfsprocessen. 

 

(S)HOW RESPECT TO BELIEVES OF OTHERS, WHETHER THESE ARE FRIENDS, CUSTOMERS, SUPPLIERS OR RELATIVES 

Wij hechten veel waarde aan onze onderlinge verschillen. Het respect voor elkaar, om wie we zijn, hoe we denken, wat we voelen en hoe we ons uiten. We besteden veel aandacht aan opleidingen aangezien de ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk is. Eerlijke en oprechte communicatie met alle actoren staat heel hoog op onze prioriteiten lijst. 

 

(C)USTOMERS  EXPECTATIONS NEED TO BE EXCEEDED 

Onze klanten zijn al langer dan 30 jaar de reden van ons bestaan. Ons streven is om de loyaliteit van onze klanten te genieten door de klant centraal te stellen. Door met partners te werken die de toets van Subisco International N.V. doorstaan, garanderen we onze klanten dat ze de beste producten krijgen tijdens het winkelen.  Door actief te werken met onze wederverkopers tracht Subisco het dagelijks leven van onze klanten te vergemakkelijken en de winkelervaring tot een boeiende en unieke ervaring te maken. Subisco heeft een “ state of the art showroom” geopend  als inspiratiebron voor onze partners. 

 

(O)UTBEAT OUR COMPETITORS 

We timmeren al langer dan 30 jaar aan de weg en vinden het geweldig om in deze sector werkzaam te zijn. In de foodsector komen we geweldige en unieke mensen tegen. We voorzien graag in de dagelijkse behoeften van onze klanten. Met onze leveranciers, partners en consumenten werken we graag samen en maken hierbij gebruik van onze kwaliteiten, onze daadkracht en onze kennis. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten op verschillende wijze: dat is onze kracht. 

nl Nederlands