Koel en Vriesproducten

Koel en vriesproducten worden met zorg bij Subisco International N.V. geselecteerd, bewaard en gedistribueerd.

Gezien de temperaturen in dit tropisch klimaat zijn de koel en vriesproducten niet weg te denken.

Gezonde voeding levert een belangrijke bijdrage om je fit en gezond te voelen en zorgt voor een gevoel van algeheel welbevinden.

Absolute enjoyment with 100% quality meat since 1921.

De Doux Group is Europa’s grootste producent van verwerkte producten op basis van gevogelte. Het is een van de wereldleiders voor export in deze sector.

Met Emborg krijgt elk individu echt, smakelijk en voedzaam voedsel van een constante hoge kwaliteit en een brede selectie aan gezinsvriendelijke voedselproducten.

Frangosul biedt een uitgebreide lijn aan kip- en kipdelen. Naast het kwaliteits- en innovatie-DNA van Seara Alimentos, draagt ​​Frangosul ook een geschiedenis en traditie van de pluimveeproductie in Zuid-Brazilië, het op twee na meest bekende merk bij consumenten in de regio.

Vroeger keerden de meesterrijpers alle kazen met de hand. Tegenwoordig is dat wel anders! Bij Kaptein wordt dat met een robot gedaan.

Met Wagner gevarieerd genieten van heerlijke pizza uit de diepvries – voor het hele gezin en om te delen met vrienden.

Van aardappel tot friet. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie, biedt Ecofrost een product van hoge kwaliteit aan. Een product met een rijke smaak, aangename textuur en knapperig gevoel voor elke friet gelegenheid.

nl Nederlands